Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

New! Mood gemstone palettes

Nieuw! Mood palette edelstenen

Koi Essentials brengt een mooie aanvulling in de palette familie: Mood Palettes! Kleurrijke combinaties die uitdrukken hoe je je voelt of wil voelen. De edelstenen combinaties zijn zorgvuldig geselecteerd om je een bepaald gevoel te geven. Which mood are you in?

Confidence

Het Confidence palet bestaat uit peridot, labradoriet en ioliet. Boost je zelfvertrouwen met deze combinatie! Peridot versterkt je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Labradoriet is de perfecte steen als je gevoelig bent, het vermindert stress en helpt je in je eigen kracht te staan. Als laatst helpt ioliet je te ontdekken wie je bent en geeft het de kracht jezelf te zijn.

Positivity

Het Positivity palet bestaat uit aardbeienkwarts, parel en toermalijn. Alles ziet er zonnig uit als je deze combinatie draagt! Aardbeienkwarts is een vrolijke steen die je helpt van de kleine dingen te genieten. Parel brengt emotionele balans en rust. Toermalijn transformeert het negatieve in het positieve. Het helpt je te relativeren.

Powerful

Het Powerful palet bestaat uit apatiet, zwarte spinel en granaat. Heb je een belangrijk examen of een spannende presentatie? Breng je innerlijke kracht naar buiten met deze edelstenen! Apatiet maakt je ambitieus, verheldert de geest en het werkt motiverend. Zwarte spinel is een verjongende steen. Het geeft je doorzettingsvermogen en moed in moeilijke situaties. Dan is granaat de perfecte steen tijdens een crisis. Het bevordert hoop, optimisme en daadkracht.

Wisdom

Het Wisdom palet bestaat uit saffier, lapis lazuli en aquamarijn. Wees je eigen guru met het palet der wijsheid! Saffier versterkt wijsheid, eerlijkheid en inzicht. Het maakt de geest helder, scherp en helpt je kritisch te denken. Lapis lazuli is een steen van verlichting die je geheugen stimuleert en informatie helpt te verwerken. Als laatst werkt aquamarijn kalmerend, maar maakt ook scherp en doelgericht. Het is een heel goede steen om je communicatie te verbeteren.