Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

Charlotte x Koi d'Azur

Charlotte X Koi d'Azur: Eindeloze energie

Ik ben een collectie dragen die ik samen met Koi deze bijzondere collectie mag uitbrengen. De sieraden in de Endless Energy collectie staan ​​symbool voorheid, vrijheid en kracht. De sieraden zijn een fijne combinatie van chique parels en speelse kleuren die je 'oneindige energie' voelt wanneer je ze draagt. Het is voor mij belangrijk dat de sieraden altijd en overal gedragen kunnen worden, als een deel van mij. De materialen die gebruikt zijn, maken dit mogelijk! Zomer van de winter, regen van zonneschijn, elk sieraad uit de Endless Energy collectie kan zonder zorgen gedragen worden.

De edelstenen

Ik was gericht tot de edelstenen die ik heb gekozen voor deze collectie. Mijn favoriete kleuren zijn onder andere blauw en groen, en heel toevallig passagiers peridoot, apatiet, ioliet, aquamarijn en parels ook perfect bij persoonlijkheid.

Peridoot

is een steen voor ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Het helpt je blokkades te doorbreken en energie, gedrag en zelfs mensen te laten die niet te laten sterven.

Apatiet

is een versterkende steen die je persoonlijke kracht, groei en ontwikkeling bevordert. Het maakt ambitieus, onafhankelijk en helpt je doelen te bereiken. Het maakt de geest helder en beginnen, zorgen en prikkelbaarheid. Daarnaast bevordert apatiet creativiteit en zelfexpressie.

Ioliet

inzicht en kennis. Het helpt je ontdekken wie je bent, wat je voelt en wilt, en geeft je de kracht jezelf te zijn. Het versterkt je eigen onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid.

Aquamarijn

werkt werkend en verkoelend, maar maakt ook scherp en gericht. Het brengt je en geest in balans en inhoud het boosheid, stress en prikkelbaarheid. Dit is aquamarijn de perfecte steen als je een moeilijk gesprek moet aangaan of een conflict wil uitpraten.

Parels

De zachte en zuivere energie van parels brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking bevordert als eerlijkheid, integriteit, begrip en acceptatie (van uzelf en anderen). Het helpt negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens los te laten zodat je emoties in balans raken.

Het enorm veel voor mij dat je een sieraad uit mijn Endless Energy collectie gaat dragen en ik hoop dat je de liefde en energie voelt die erin zit.

Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik in samenwerking met het lieftallige Koi d'Azur-team mijn eigen visie voor perfecte sieraden heb gerealiseerd. Alle stukken in mijn Endless Energy-collectie symboliseren vrouwelijkheid, vrijheid en empowerment. De combinatie van chique parels en de speelsheid van de kleurrijke edelstenen geeft degene die de sieraden draagt ​​een gevoel van eindeloze energie, wat de naam voor deze collectie inspireerde. Ik vind het belangrijk om sieraden te kunnen dragen wanneer ik daar zin in heb, als verlengstuk van mezelf. De materialen die in elk stuk zijn gebruikt, maken dit mogelijk - zon of regen, zomer of winter, je kunt een Endless Energy-stuk altijd en overal dragen (ja, zelfs op het strand of in het zwembad)!

Maak kennis met de edelstenen

De edelstenen die ik koos voor deze collectie trokken meteen mijn aandacht. Sommige van mijn favoriete kleuren zijn blauw en groen, en toevallig pasten peridoot, apatiet, ioliet en aquamarijn ook perfect bij mijn persoonlijkheid.

Peridoot

staat symbool voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Het helpt mentale obstakels weg te nemen en helpt je om bepaalde mensen of energieën los te laten die je niet meer helpen groeien.

Apatiet

is een steen die je motiveert en je helpt je doelen te bereiken. Het verheldert de geest en verwijdert verwarring, zorgen en prikkelbaarheid. Het stimuleert ook creativiteit en zelfexpressie.

Ioliet

is een steen die inzicht en kennis bevordert. Het helpt je om de echte jij te ontdekken, wat je voelt en wilt, en het geeft je de kracht om echt te zijn wie je bent. Iolite stimuleert ook zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Aquamarijn

is een kalmerende en rustgevende steen, maar het maakt je ook alert en doelgericht. Het brengt lichaam en geest in balans en vermindert gevoelens van woede, prikkelbaarheid en stress. Dit maakt het een perfecte steen om te dragen als je een conflictoplossing nodig hebt!

Parels

maken ook een groot deel uit van de Endless Energy-collectie. De zachte en rustgevende energie die parels uitstralen, brengt rust, vrede en verlichting. Parels stimuleren eerlijkheid, integriteit, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Ze helpen je om negatieve emoties, zoals woede of schuldgevoelens, los te laten, wat kan leiden tot emotioneel evenwicht.

Ik hoop echt dat je de Endless Energy voelt die we in deze collectie hebben gestopt en dat je de stukken draagt ​​zoals ik: elke dag de hele dag!